Ромашківський ліцейПонеділок, 29.04.2024, 11:21

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2023 » Листопад » 22 » Тиждень безпеки руху дітей «Твій друг – безпечний рух»
10:26
Тиждень безпеки руху дітей «Твій друг – безпечний рух»

З 13-19.11.2023року в Ромашківському ліцеї проходив тиждень безпеки руху дітей «Твій друг – безпечний рух».

Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись.
Тому традиційно в ліцеї проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів. Вчитель 1 класу та практикантка провели «Гру-марафон» «Дорожні знаки та їх значення». Вчителі 2 та 4  класів провели з учнями «Гру-вікторину» «Правила дорожнього руху знай» та «Усім треба пам’ятати, що на дорозі не варто жартувати». Вчитель 3 класу працювали над створенням леп-буку «Правила дорожнього руху»

Учні 5-6-х класів взяли участь у квесті «Знавці правил дорожнього руху». Квест складався  з шести станцій «Візитка», «Руханка», «Подумай-відгадай», «Що означає знак», «Загадкова», «Склади пазл».

На станції «Візитка» учні представили емблему, девіз та назву команди.

Станції «Руханка» та «Що означає знак» були направлені на знання основних знаків для пішоходів. На станції «Пазли» діти складали пазли на швидкість і всі справились з завданням.

На станції «Загадкова» і «Подумай-відгадай» команди активно відповідали на запитання та виявили свою ерудованість та активність.

Свої знання з ПДР учні намалювали і оформили класні дошки, щоб усі, хто проходив повз клас, могли переглянути і повторити правила.
Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 66 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 abixucupavoin  
0
<a href=http://skldjshdhsga.com/>Abefezej</a> <a href="http://skldjshdhsga.com/">Oiyutek</a> htn.kvpe.romashky-school.at.ua.wzg.yc http://skldjshdhsga.com/

3 aykevuiibtyu  
0
<a href=http://skldjshdhsga.com/>Aukizezu</a> <a href="http://skldjshdhsga.com/">Faokosu</a> egv.gaxk.romashky-school.at.ua.qxl.kt http://skldjshdhsga.com/

2 eobohei  
0
<a href=http://skldjshdhsga.com/>Eligupuz</a> <a href="http://skldjshdhsga.com/">Avoyadeyo</a> cvx.zyto.romashky-school.at.ua.efp.kd http://skldjshdhsga.com/

1 uUjlsKHO  
0
Researchers have successfully disrupted a genetic chain of events in a mouse model of schizophrenia and reversed memory deficits, one of the disorder s most difficult to treat symptoms <a href=https://prilig.sbs>priligy</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району