Ромашківський ліцейНеділя, 05.05.2024, 17:07

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2016 » Вересень » 14 » Олімпійський тиждень
14:22
Олімпійський тиждень

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. І тому доброю традицією нашої школи стало проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого Дню фізкультурника. 
З метою пропаганди здорового способу життя з 08.09. по 15.09. у Ромашківській ЗОШ І-ІІІ ступенів проводився тиждень фізичної культури і спорту. 
У рамках цього тижня було проведено такі заходи: 
1. Естафета «Веселі старти» для учнів 5-8 класів. Це традиційний вид змагань для молодших школярів, участь у якому завжди викликає велику радість, приносить заряд енергії і позитивний настрій як для самих учасників, так і для вболівальників та вчителів. 
2. 13 вересня спортивний майданчик зібрав спортсменів та вболівальників, де пройшов турнір з футболу серед учнів 9-11 класів. Футболісти продемонстрували свою техніку, майстерність та любов до цього виду спорту. Перемогу здобула команда 10 класу. 
Олімпійський тиждень показав, що нам є ким пишатися, що є у нас майбутні чемпіони, які вже зараз стали найкращими. 
З нагоди свята бажаємо всім спортсменам Ромашківської ЗОШ І-ІІІ ступенів тільки перемог — як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами. Нехай оминають вас травми і прикрі невдачі, завжди супроводжує міцне здоров’я і дух перемоги!

Переглядів: 360 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району