Ромашківський ліцейНеділя, 28.04.2024, 00:45

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2016 » Листопад » 12 » Мітинг
09:47
Мітинг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 листопада 2016 р. жителі сіл Ромашки та Бакумівка проводжали в останню путь  солдата, свого земляка Голубця Андрія Івановича, який віддав своє життя, захищаючи Батьківщину від німецько-фашистських загарбників.

Мітинг, присвячений перепохованню останків радянського воїна, який загинув захищаючи місто Канів у серпні 1941 року Черкаської області, відбувся біля обеліска Слави в селі Ромашки. Слова подяки і вдячності висловили рідні загиблих воїнів Черкаському обласному осередку ВГО „Закінчимо війну”, членам організації інших областей, СПП „Миколаївського наукового дослідного інституту культурної спадщини”, ДІКЗ „Трипільська культура”, які здійснили пошукові роботи з виявлення та ексгумації бійців і командирів підрозділів 26-ї армії.

У перепохованні, що пройшло з дотриманням Статуту Збройних Сил України, взяли участь перший заступник голови Рокитнянської районної державної адміністрації Олег Приліпко, заступник голови районної ради Світлана Кучерова, міжрайонний військовий комісар Володимир Бабенко, Ромашківський сільський голова Петро Дем'яненко, представники установ, організацій, трудових колективів, учні школи, громадськість.    Незаперечним свідченням того, що армія і народ – єдині, і що військові готові за будь-яких обставин бути оборонцями миру та спокою в Україні, – є нинішнє урочисте перепоховання, аби за християнським звичаєм та законами совісті й моралі воїни знайшли вічний спокій. Нехай через 75 років, зате – у землі, яку вони захищали...

Всі ми завжди будемо пам’ятати про героїчні подвиги усіх полеглих у цій війні. Вічна їм пам'ять і вічна слава!

Переглядів: 361 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району