Ромашківський ліцейПонеділок, 06.05.2024, 01:18

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2016 » Червень » 6 » Гра "Сокіл" ("Джура") 2016
11:17
Гра "Сокіл" ("Джура") 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 червня на Стадіоні «Колос» в селищі Рокитне проходив районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Участь у грі взяли учні 5 - 10 класів шкіл району та ліцеїсти – всього 17 команд. Команда учнів нашої школи, «Соколята», взяла активну участь у конкурсній програмі, незважаючи на те, що складалася з девятикласників та восьмикласників, а змагатися довелося із старшими - десятикласниками. Гра складалася з кількох конкурсів: стройова підготовка («Впоряд»), перетягування линви, смуга перешкод, метання гранати, рятівник, відун тощо. Особливо вдалими для нашої команди виявилися - «Впоряд», «Відун» та «Добра справа», де продемонстровані були знання з історії, вміння виконувати стройові прийоми та демонстрація добрих справ виконаних школою протягом навчального року.

Учні отримали масу задоволення. Вони перебували в умовах «наближеної небезпеки», постійно підтримували одне-одного як в змаганнях, так і повсякденних справах.

Окремо потрібно відзначити педагогів закладу – Поляк Н.І., Куцика П.Д., та Іваненка В.І., які підготували команду школи до виступу, не маючи спеціальної фізичної чи медичної підготовки, не будучи експертами із стройової чи військової підготовки, ці учителі змогли згуртувати справжню команду, яка продемонструвала в усіх змаганнях дисципліну, дух, силу, братерство.

Хотілося б сказати, власне, про самих учнів-джур. Це справжні патріоти, фізично розвинена, відповідальна молодь. Ці юні козаки після проходження такого вишколу на 90 відсотків готові бути захисниками своєї країни.

Переглядів: 446 | Додав: bloger | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району