Ромашківський ліцейП`ятниця, 26.04.2024, 23:54

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2018 » Червень » 6 » Джура 2018
08:48
Джура 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою виховання в дітей патріотизму, любові до України, поваги до народних звичаїв, традицій, національних цінностей, формування здорового способу життя та зміцнення здоров’я, 1 червня 2018 року на базі центрального стадіону «Колос» в смт Рокитне проведено районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У районному етапі гри взяли участь 14 навчальних закладів району.

Учні нашої гідно представили нашу школу в цій патріотичній грі. Змагання проходили в 9 конкурсах, наші учні здобули перемогу в конкурсі «Добре діло» та посіли 2 місце в історичному конкурсі «Відун», ще в чотирьох конкурсах наші учні зупинилися в одному кроці від здобуття призового місця. Дуже добре виступив учень 10 класу Зінич Максим, який в особистому заліку в змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки посів 2 місце. Отже в підсумку рій нашої школи «Соколята» в зведеному протоколі посів 4 загальнокомандне місце.

Хотілося б відзначити та висловити подяку всім учням, які відстоювали честь нашої школи на цих захоплюючих змаганнях, це Мусієнко Ганна, Близнюк Юлія, Ткаченко Юлія, Зінич Маким, Прудкай Дарина, Грушовий Богдан, Артеменко Андрій, Артеменко Михайло, Саліковська Вікторія, Степанюк Дар’я, Корсун Владислав, Бурдєєва Мар’яна, Коваль Максим, Корчак Мирослава.

Переглядів: 348 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району