Ромашківський ліцейНеділя, 05.05.2024, 13:25

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2016 » Жовтень » 3 » День Учителя 2016
14:33
День Учителя 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В першу неділю жовтня Україна відзначає чудове свято, яке по праву можна вважати всенародним – День працівників освіти. Все в цьому житті починається з хорошого вчителя, якого має кожна людина на Землі. Вчитель – це людина, яка плекає розумне, успішне і виховане покоління. Тому День працівників освіти в Ромашківській ЗОШ І-ІІІ ступенів  – це особливе свято.

30 вересня в школі традиційно пройшов День учнівського самоврядування. Учні 11 класу проводили уроки, перейняли на себе обов’язки адміністрації та допоміжного персоналу. За підсумками проведеного заходу відбувся обмін думками між дорослими та дітьми. Останні дійшли висновку, що вони розуміють всю складність вчительської праці. В подальшому обіцяли бути більш стриманими у своїй поведінці та знаходити компроміси у спілкуванні.

Учні впевнені, що такі дні самоврядування їм дуже потрібні. Адже в такий спосіб вони вчаться відповідальності, вмінню приймати правильні рішення, відстоювати свою думку та розвивати навички громадськості. На завершення дня діти порадували вчителів святковим концертом.

Переглядів: 369 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району