Ромашківський ліцейСереда, 08.05.2024, 02:57

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2023 » Лютий » 15 » День єднання!
11:05
День єднання!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відзначення Дня єднання показує, що сьогодні українці об’єднані, як ніколи. У складні часи війни ми відчуваємо себе єдиними і сильними.

Україна – суверенна, незалежна, демократична держава. Однак, нова епоха посилає нові виклики. Ворог знову намагається розділити українські землі та роз’єднати українців. Знову наші захисники, проявляючи надзвичайну мужність та ризикуючи життям, відстоюють кордони держави.

У такий відповідальний для країни час нам, як ніколи, потрібні єдність дій та помислів. Ми прагнемо зберегти Україну єдиною та зробити наш спільний дім процвітаючим і благополучним. Тому маємо бути свідомі того, що лише від нас залежить, чи стане він саме таким, і яку Україну отримають від нас наші нащадки.

Об’єднавши зусилля, українцям вдасться відстояти територіальну цілісність та незалежність нашої держави, здобути впевнену Перемогу.

Нехай же цей день об'єднає нас усіх, додасть сил та впевненості у завтрашньому дні, а козацький дух наших предків та героїзм захисників України надихає на нові звершення заради мирного майбутнього нашої держави.

Щиро всім бажаємо миру, здоров'я і благополуччя, злагоди та добробуту.

Переглядів: 66 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району