Ромашківський ліцейСубота, 27.04.2024, 01:25

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2018 » Грудень » 4 » Чоловіки проти раку...
15:52
Чоловіки проти раку...

Благодійний фонд КВІТНА

Головне завдання фонду КВІТНА — врятувати українок від раку молочної залози. Наша місія - об`єднати зусилля і потенціал соціуму у боротьбі за здоров`я жінки. Скажемо "НІ" раку молочних залоз в Україні. Здорова, щаслива жінка- такими ми хочемо бачити жінок України. Для цього розвиваємо всі напрямки, які допоможуть зберегти здоров`я кожної українки. Попередження/ обстеження, сучасна діагностика, ефективне лікування - на цих трьох китах базується наша система викорінення раку молочної залози в країні.

«Мене це не стосується», — так думає кожна жінка, коли ЗМІ публікують нову статистику захворювань раку молочної залози. Можливо, вона має рацію. Однак, рак грудей – абсолютний лідер серед злоякісних патологій українських жінок.

Статистику смертності можна було б суттєво знизити, якби жінки не обирали Фортуну за свого головного помічника. Панацеї від раку не існує, але є прості правила здоров’я – спорт, адекватне харчування, духовна гармонія. Елементарні речі. Проблема в головах: більшість вважає, ніби все перераховане не стосується раку молочної залози взагалі.

Завдання Фонду – пояснити українкам, що способів уберегти себе від раку – маса. Фонд регулярно влаштовує “пікніки здоров’я”, конференції про способи запобігання раку, фітнес-конвенції та багато інших заходів. Ми будемо багато говорити про те, що слідкувати за собою – це слідкувати не лише за зовнішнім виглядом, а й за внутрішнім станом.

“Мене це може стосуватись”, — ось що має пам’ятати кожна жінка, коли ЗМІ публікують нову статистику захворювань на рак молочної залози. “Ви можете цього уникнути”, — ось що пояснює Фонд. Фортуна спроможна абсолютно на все, але без Вашої допомоги – ні на що.

Здорова жінка - здорова нація!

За своїми щоденними турботами жінки часто відкладають своє здоров'я на другий план. БФ Квітна вважає своїм обов'язком нагадувати, що від здоров'я та енергії жінки залежить розвиток усього навколо. Ми хочемо, щоб українки були не тільки найкрасивішими, а й найздоровішими. Що для цього потрібно? Всього кілька простих правил:

  1. активний спосіб життя;
  2. збалансоване харчування;
  3. позитивне мислення;
  4. щорічне медичне обстеження (мамолог, гінеколог).

Упевнена в собі і своєму здоров'ї жінка здатна надихати і бути прикладом для оточуючих!

Переглядів: 281 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району