Ромашківський ліцейП`ятниця, 29.03.2024, 05:29

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2013 » Вересень » 1 » Вітаємо всіх Вас із чудовим хвилюючим святом - Днем знань!
20:53
Вітаємо всіх Вас із чудовим хвилюючим святом - Днем знань!
Саме 1-го вересня починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам – до своєї другої домівки – у школи та вузи.
Саме сьогодні ми з особливим трепетом та теплотою згадуємо своїх вчителів й викладачів, складаємо подяку за їх невтомну та неоціненну працю. Щиро дякуємо вам, дорогі наші вчителі, – ми завжди залишаємося вашими учнями!
Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо здійснити свою мрію, досягти своєї мети у житті, провести навчальний рік цікаво та плідно, у взаєморозумінні з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. Пам’ятаєте, Ви наше майбутнє та майбутнє нашої країни, Ви світле майбутнє та гордість Рідної України!
Особливе вітання сьогодні нашим дорогим першокласникам, які тільки починають свою дорогу до Знань, світу нового і непізнаного, де вас чекає захоплююче знайомство із скарбницями вічної мудрості та духовних надбань людства.
Ніколи не зупиняйтеся на цьому шляху, а вчителі та батьки стануть вашими надійними помічниками під час перших кроків до самостійного життя.
Бажаємо всім доброго здоров’я, благополуччя, творчих успіхів та насолоди від отриманих знань!

Переглядів: 373 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району