Ромашківський ліцейЧетвер, 28.03.2024, 18:54

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2017 » Вересень » 4 » Свято Першого дзвоника
11:49
Свято Першого дзвоника

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.
Перший дзвінок і початок нового навчального року - це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.
1 вересня в Ромашківській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло свято Першого дзвоника!
16 учнів нашої школи вперше сядуть за парти, а для учнів 11 класу, цей дзвоник розпочав останній шкільний рік.
Директор школи Кононенко Т.Р.  привітала всіх з чудовим святом 1 Вересня – Дня Знань, який відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.
На святі були присутні діти, батьки, вчителі, почесні гості, серед яких сільський голова Дем'яненко П.С., представник СТОВ «Росія» Корсун В.М., представник ТДВ «Синявське» Артеменко П.П., директор ТОВ «ТКС-Трейд» Близнюк О.О.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить коли лунає Перший Дзвоник. На перший урок покликав хвилюючим акордом шкільний дзвінок у виконанні учня 11 класу Грушового Вадима та учениці  першого  класу  Черешні Софії.

Переглядів: 405 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району