Ромашківський ліцейП`ятниця, 29.03.2024, 00:17

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2017 » Листопад » 3 » Подяка
08:58
Подяка

    Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Таких людей раніше називали доброчинниками, благодійниками, меценатами, а зараз спонсорами.

    Повноцінна робота закладів освіти, особливо їх матеріально-технічне забезпечення в сучасних умовах, не можлива без спонсорської підтримки. Не є виключенням і Ромашківська ЗОШ  І – ІІІ ступенів.  Наш навчальний заклад постійно підтримують благодійники – організації, підприємства, підприємці, депутати районної ради.

    На сьогоднішній день ми хочемо подякувати за постійну допомогу школі у поповненні шкільними меблями директору благодійного фонду « На світанку» Герасичеву Віталію Івановичу, сільському голові Дем’яненку Петру Степановичу за допомогу у організації гарячого харчування для учнів 1-4 класів, придбання канцтоварів, депутату районної ради Мовчану Андрію Миколайовичу за придбання спортивного інвентарю.

    В переддень свята працівників сільського господарства хочеться висловити подяку нашим шефам –  СТОВ «Росія» (директор Бурченко Василь Миколайович)  та ВАТ «Синявське» (директор Литвин Ольга Петрівна).  За їх підтримки зроблено дуже багато для Ромашківської  школи: надається допомога у повноцінному функціонуванні закладу та належному упорядкуванню його території, придбання комп’ютерної техніки, організований щоденний підвіз учнів до навчального закладу.

    Хай надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються у життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту краю. Хай обходять вас природні стихії, а ваші родини живуть у затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї.

   Особливу подяку висловлюємо депутату Рокитнянської районної ради Литвину Ярославу Васильовичу та директору транспортної компанії «Синявське» Близнюку Олександру Олександровичу за вагому допомогу закладу: відремонтовані сходи до школи, придбання ноутбука, ремонт підлоги класної кімнати.  Не забули Ви і про свята. Колектив школи висловлює слова вдячності за організовану поїздку з нагоди професійного свята до туристично-оздоровчого комплексу «Гончарі».

    Низький уклін Вам за натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру в майбутнє нашого закладу. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.

Переглядів: 384 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району