Ромашківський ліцейЧетвер, 28.03.2024, 13:47

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2017 » Липень » 2 » Підсумки тижня в освіті: головні події
21:56
Підсумки тижня в освіті: головні події

Відкрито реєстрацію електронних кабінетів вступників. Починаючи з 29 червня, відкрито реєстрацію електронних кабінетів вступників, необхідних для подання електронних заяв про вступ до ВНЗ. Реєстрація кабінетів здійснюватиметься з 29 червня до 18 год. 00 хв. 25 липня 2017 року.

«Гарячі телефонні лінії» з питань вступу. З 29 червня до 28 серпня організовано роботу «гарячих телефонних ліній», на яких можна отримати консультації стосовно вступу до ВНЗ, повідомити про факти порушення законодавства про вищу освіту тощо.

Учасники ЗНО можуть роздрукувати свої результати. В Українському центрі оцінюванні якості освіти зазначили, що учасники ЗНО мають можливість роздрукувати Інформаційну картку з результатами тестування з усіх предметів, з яких подолали пороговий бал.

Поріг ЗНО для медичних спеціальностей скасують. Міністр повідомила, що питання встановлення 150-бального порогу на медичні спеціальності стане актуальним для наступної вступної кампанії. Цього року ця норма не застосовуватиметься.

Іноземні мови будуть окремим предметом, - міністр. Лілія Гриневич пояснила, що іноземні мови будуть інтегровані у межах наскрізних тем. При цьому міжпредметної інтеграції не передбачається, тобто іноземні мови в початковій школі залишатимуться окремим предметом.

Реєстрація на ЗНО в магістратуру з права стартує 12 липня. У 2017 році всі вступники у магістратуру за спеціальністю «Право» складатимуть профільне ЗНО і зараховуватимуться в університет лише за його результатами. Реєстрація вступників триватиме з 12 по 25 липня 2017 року.

Документи необхідні для вступу до вузу у 2017 році. Повний перелік документів, що подаються вступниками на основі повної загальної середньої освіти за денною та заочною формами навчання для вступу до ВНЗ України.

Порядок подання електронних заяв про вступ. Механізм подання вступником заяви в електронній формі на участь у конкурсному відборі до вищих навчальних закладів та її розгляду вищим навчальним закладом визначається спеціальним Порядком. У 2017 році вступники подають заяви тільки в електронній формі.

Переглядів: 417 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району