Ромашківський ліцейП`ятниця, 26.04.2024, 01:02

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2014 » Листопад » 3 » Мандрівка до Київської Русі.
08:41
Мандрівка до Київської Русі.

Учні нашої школи на осінніх канікулах відвідали «Парк Київська Русь». Доторкнулися до стародавньої історії нашого краю, взяли участь у масових заходах, що проводяться в цьому мальовничому місці і просто приємно провели час.

«Парк Київська Русь» – неповторне та єдине в історії людства відтворення найвідомішого середньовічного міста Східної Європи – Древнього Києва V-XIII століть, столиці найбільшої середньовічної імперії Київська Русь. Девіз проекту: «Без минулого немає майбутнього!».

Для кожного виду обслуговування передбачений свій сектор споруд, майданчиків і послуг. Основне завдання, яке стояло перед розробниками проекту, – комфорт заміського відпочинку в поєднанні з можливістю зануритися в атмосферу епохи Київської Русі.

Проект реалізується шляхом будівництва Дитинця Києва в його історичних розмірах (10 га) – споруджуються будівлі, що існували в межах кордонів Дитинця в V-XIII століттях: фортечний мур, палац князя Володимира, палац княгині Ольги, Десятинна церква, ротонда, гридниця та інші – з максимальною історичною достовірністю, враховуючи знання археології, історії, етнографії, а також інші об'єкти, що відображають життя та побут давніх киян.

Переконливим аргументом унікальності та своєчасності проекту є масова участь людей у заходах, проведених у парку. Тут проводяться наукові, культурні, розважальні, освітні, краєзнавчі та пізнавальні заходи. Серед них щорічні міжнародні фестивалі та турніри, середньовічні свята та ін.

Родзинкою «Парку Київська Русь» можна назвати граційних та добрих коней і конюшні. Тут на відвідувачів парку чекають прогулянки верхи на конях – мальовничими стежками парку та околиць.

Переглядів: 521 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району