Ромашківський ліцейСереда, 24.04.2024, 02:50

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS
Головна | Мій профіль | Вихід
Меню сайту


DilovaMova.com
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання


Корисні посилання











Головна » 2013 » Вересень » 19 » День фізкультурника і спорту
10:21
День фізкультурника і спорту
 

З метою відзначення Дня фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя та залучення якомога більшої кількості школярів до занять спортом у Ромашківській  ЗОШ І-ІІІ ст.  з 9 по 13 вересня 2013 року був проведений Олімпійський тиждень.

В рамках Олімпійського тижня проведений Всеукраїнський олімпійський урок . У 1-4 класах були проведенні народні та рухливі ігри, діти отримали масу позитивних емоцій . Учні 5-11 класів при проведенні змагань нагадали один одному про наполегливість та  цілеспрямованість до перемоги.

Це сприяло вихованню в учнів  гуманістичних цінностей на прикладі олімпійського руху, формуванню в них навичок і культури здорового способу життя  та залучення до активних занять фізичною культурою та спортом, популяризації спорту, олімпійського руху.

Дівчата 5-6, 7-8, 9-11 класів випробували свої можливості за допомогою легкоатлетичних вправ, залишившись задоволеними та з міцною вірою в свої сили. Хлопці подарували хвилю насолоди  вболівальникам під час спостереження за їхньою грою в футбол. Учні  10 та 11 класів змагалися з учителями  з надією довести, що підростаюче покоління тільки сильнішає.

При підведенні підсумків та визначенні переможців усі діти з захватом вигукнули: «Ми за здоровий спосіб життя», що й послугувало девізом  для наших школярів.

 

 

Переглядів: 544 | Додав: bloger | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Увійти на сайт

Гаряча лінія


Захист прав дитини


Сайти шкіл району